الزایمر جوانان را هدف قرار داده است
زوال عقل (دمانس) اغلب به شکل تغییر شخصیت و اختلال حافظه است. شایعترین نوع آن زوال عقل سالمندان یا الزایمر است. موقعیت شناسی و فعالیتهای روزمره مختل می شوند و فرد قدرت قضاوت خود را از دست میدهد.
سن ابتلا معمولاً پس از 65 سالگی است. در حال حاضر بیش از 12 میلیون نفر در جهان مبتلا به الزایمر هستند که علاوه بر خسارت از کار افتادگی، هزینه مراقبت از این افراد به تنهایی بیش از مجموع هزینه ای است که صرف درمان و مراقبت از مبتلایان به بیماریهای قلبی، سکته های مغزی و سرطان می شود.
پژوهش جدیدی که در ارتش سوئد انجام شده نشام میدهد عوامل مختلفی در کاهش سن ابتلا به الزایمر دخالت دارند که بسیاری از آنها قابل کنترل هستند. البته علل شایع زوال عقل در جوانان ژنتیک و ارثی هستند ولی تحقیقات بسیاری در زمینه علل دیگر انجام شده است.
مصرف الکل، فعالیت ذهنی اندک، قد کوتاه، زندگی کم تحرک، فشار خون بالا، سکته مغزی در سن پایین، مصرف برخی داروها به ویژه داروهای ضدجنون، افسردگی، ضربه مغزی، ایدز و سابقه الزایمر پدر، خطر ابتلا به زوال عقل را در جوانان افزایش میدهند.
سلام، من خیلی حواس پرتم و زود مسائل را از یاد میبرم. به طوری که درسم را می خواندم و می خوانم و کاملا هم متوجه منظور و مفهوم می شوم اما چند ساعت بعد اگر ازم بپرسند 90 درصدش یادم رفته. از کجا میشه فهمید که در معرض آلزایمر قرار دارم و آیا راه پیشگیری وجود دارد؟
سلام دوست من
اول این که فراموشی در جوانان معمولاً ناشی از علل دیگری مانند استرس و افسردگی است که در این صورت فراموشکاری حالت نوسانی دارد و در موقعیت های پر استرس شدیدتر است. برای بر طرف کردن استرس اگر علت آن را می دانید در پی رفع علت باشید. اگر علت را نمی دانید، کمی پیاده روی و هواخوری یا یک یک دوش آب گرم می تواند کمک کند تا بر استرس خود غلبه کنید.
دوم اینکه اگر از جوانانی هستید که معمولاً به خواب خود توجه نمی کنند، از شما می خواهم برنامه منظمی برای خواب خود تنظیم و اجرا کنید. هیچ چیز جای خواب شب را نمی گیرد. شب نشینی های طولانی و بیدار ماندن تا دیر وقت از علل شایع فراموشی در جوانان است.
سوم اینکه اگر این کارها کمکی به شما نکرد، با یک پزشک مورد اعتماد خود مشورت کنید. برخی اختلالات مانند کم کاری یا پرکاری تیروئید باعث فراموشکاری می شوند و در این صورت پزشک پس از معاینه شما ممکن است آزمایش تیروئید درخواست نماید. علل دیگر کم حافظه شدن که البته شیوع کمتری دارند شامل سوء تغذیه، مصرف الکل، و مصرف برخی داروها و مواد مخدر هستند.
در نهایت تشخیص الزایمر، به ویژه در جوانان، یک بحث کاملاً تخصصی است و برای آن باید با یک پزشک متخصص اعصاب (نورولوژیست) مشورت شود.
سلام خسته نباشید من یه زمانی داروی ضد افسردگی مصرف میکردم و همزمان داروی سيپروهپتادين ومجلل های چاقی مصرف کردم و نمی دونستم ک این داروها با هم تداخل دارد و بعد فهمیدم ک یکی از عوارض این داروها زوال عقل و الان ی حالتهای فراموشی کوتاه مدت و رفتارم ی جور خاص شده خیلی داغونم ب نظر شما مشکل زوال عقل پیدا نکردم 17سالمه
سلام دوست عزيز
برخي داروها عوارض گذرا ايجاد مي كنند كه مدتي پس از قطع مصرف برطرف مي شود. به ندرت، اين عوارض با شدت كمتر به مدت طولاني باقي مانده گاه تا پايان عمر رد پايي از آن ديده مي شود. خود افسردگي و اضطراب هم فراموشي ايجاد مي كنند. به هر جهت، سعي كنيد بدون تجويز پزشك از مصرف داروها و مكمل ها و حتي تركيبات گياهي خودداري كنيد. ورزش و تفريحات سالم و تغذيه مناسب را فراموش نكنيد.
سلام دوست عزیز من مدد 4 سال خودارضایی میکردم و فعلان فهمیدم کی گناه کبیره است ترک اش کردم اما تمرکز فکری و کم افسرده شدیم و طرف هر چیز میبینم بی خیال هستم من17 ساله هستم از سن 12 خودارضایی میکردم و فعلان 17 هستم و فعلان ترک اش کردیم میترسم کی زوال عقل نداشته باشم لطفن کمک من کنین
سلام
از نظر پزشکی خودارضایی یک پدیده فیزیولوژیک است و یک فرآیند مرضی و بیماری محسوب نمی شود. آنچه از تحقیقات علمی روشن شده، خودارضایی هیچ یک از فواید جسمی و روحی رابطه جنسی نرمال و سالم را ندارد. به ندرت اگر فردی به دلیل خودارضایی دچار مشکلات روحی، عاطفی یا اختلال در روابط اجتماعی (در خانواده یا مدرسه یا محل کار) شود، در این صورت توصیه می شود از این کار خودداری کند.
ببخشید خودارضایی باعث آلزایمر میشود؟و برای ترک آن چ باید کرد برای خودم نمیپرسم بد برداشت نکنید
خیر
با یک مشاور خانواده مشورت کنید.