عزیز افشاری
باشگاه مجلات (ژورنال کلاب)

آسیب‌های شغلی ناشی از ایستادن و خم‌و‌راست شدن در محیط کار

یکی از شماره‌های ژانویه گزارش هفتگی بیماری و مرگ‌و‌میر (Morbidity and Mortality Weekly Report) که هر هفته از سوی مرکز کنترل بیماری (CDC) منتشر می‌شود، به موضوع آسیب‌های شغلی در محیط کار پرداخته است. نتایج تحقیقی که در سال 2015 توسط انستیتو ملی ایمنی و سلامت شغلی (NIOSH) با شرکت بیش از 17 هزار نفر انجام گرفته و به تازگی منتشر شده نشان می‌دهد دوسوم بزرگسالان شاغل در ایالات متحده ناچارند هنگام کار به طور مکرر بایستند. کارگران بخش‌های خدمات غذایی، کشاورزی، ماهیگیری، جنگلبانی، نظافت و نگهداری، بیشترین میزان ایستادن را گزارش کرده‌اند.

چهل درصد کارکنان علاوه بر ایستادن ناچارند به‌طور مکرر به کارهایی مانند فشار، کشش، یا بلند کردن نیز بپردازند. بیشترین کار فیزیکی توسط کارگران ساختمانی گزارش شده است. کمترین کار فیزیکی متعلق به مشاغل بخش‌های حقوقی، مالی و رایانه‌ای است.

میزان تحصیلات یکی از عوامل اصلی تعیین‌کننده است. کمتر از یک‌چهارم افرادی که تحصیلات لیسانس یا بالاتر دارند، ایستادن مکرر یا کار فیزیکی قابل‌توجه را گزارش کرده‌اند. این رقم در افرادی که به کالج نرفته‌اند بیش از نصف است.

مشکل محدود به بلند کردن اشیای سنگین و یا انجام حرکات سخت نیست. حرکات سبک‌تر به دفعات بیشتر نیز می‌تواند نتایج مشابه داشته باشد.

به نظر محققین، هدف از این مطالعه ارزیابی وضعیت مشاغل مختلف از نظر میزان ایستادن و کار فیزیکی است و صرفاً باتوجه به این داده‌ها نمی‌توان توصیه خاصی ارائه کرد. دادگاه عالی ایالات متحده در سال گذشته اعلام کرد همه افراد حق دارند در هنگام انجام کارهایی که در حالت نشسته قابل انجام است، بنشینند و کار کنند. خود افراد نیز باید در هنگام کار به برخی نکات توجه کنند. تقویت عضلات محوری بدن، بلند کردن اشیا با استفاده از عضلات اندام تحتانی، درست ایستادن و درست نشستن، و استراحت کوتاه در حین کار، می‌تواند از شدت این مشکلات بکاهد.

منبع

مطالب مرتبط

نیاز به بازنگری روش‌های آزمایش دوپینگ

عزیزافشاری
5 سال قبل

نوشیدنی های خیلی داغ احتمالاً سرطانزا هستند

عزیزافشاری
8 سال قبل

رکورد بیماری‌های آمیزشی

عزیزافشاری
7 سال قبل
خروج از نسخه موبایل